MOTHERS AND DAUGHTERS BE WARNED…THE DIRTY DADDIES ARE COMING TO TOWN!


The Dirty Daddies is een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo een aaneenschakeling van hits op je zal afvuren.
Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

Binnenkort is het vijf jaar geleden dat The Dirty Daddies werden losgelaten op de podia. Met hun explosieve energie, sympathieke bad-boys-uitstraling en rockende medley-repertoire zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in bierhallen. Schorre feestgangers, springende jeugd, knallende rockers, smoorverliefde moeders: stad en land gingen uit hun dak en gingen los alsof hun leven er van afhing.

Na zoveel memorable shows en bijzondere hoogtepunten vraagt zo’n jubileumjaar om een bijzondere aanpak en die komt er in 2017: The Very Best of The Dirty Daddies. De allergrootste succesnummers uit vijf jaar The Dirty Daddies zijn samengevat in een show die louter uit hits, hits en nog eens hits bestaat. Alle remmen los, pedal to the metal.

Reken op de grootste classics uit hun repertoire, maar uiteraard ook nieuwe en verrassende keuzes die nog meer lading geven aan de enorme energie en muzikaliteit van de witte brigade. Rijkelijk voorzien van vlammen, confetti en CO-2 is dit dé must-see-show in 2017; de ultieme The Dirty Daddies-experience!


 

Boekingen: info@wilfrieddamman.nl
Website: www.thedirtydaddies.com