Ga naar de inhoud

Blaudzun update

Op zaterdag 24 januari heeft Blaudzun zijn Nederlandse clubtour afgesloten met een uitverkochte show in TivoliVredenburg.
In december en januari werden tien zalen aangedaan met ruim 15.000 enthousiaste bezoekers. Daarnaast werd er ook gespeeld in een uitverkochte AB in Brussel en trad Blaudzun op tijdens Eurosonic on Air op de Grote Markt in Groningen. Deze show is terug te kijken via 3v12

Tevens was zaterdag 24 januari de TV-uitzending van ‘On-Nederlands Goed’, waarin Blaudzun wordt geinterviewd door Michiel Veenstra. Deze uitzending is terug te kijken via deze link

Begin januari werd er een remix van ‘Euphoria’ uitgebracht, die door Robin Hunt is gemaakt. Voor de videoclip werden beelden gebruikt van de telefilm ‘Het Mooiste Wat er Is’, die op zaterdag 31 januari wordt uitgezonden. In de telefilm is de studioversie van ‘Euphoria’ opgenomen.

 

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de video for ‘Too Many Hopes for July’, gemaakt door het team van EarlyBirds Films, is genomineerd tijdens de Berlin Music Video Awards 2015.