Ga naar de inhoud

Brennan Heart eerste hardstyle-DJ met eigen US-radioshow

Op 18 juli zal Brennan Heart zijn eerste radioshow ‘Brennan Heart presents WE R Hardstyle’ op SiriusXM gaan presenteren.
Daarmee treedt hij in de voetsporen van landgenoten als Armin van Buuren, Hardwell, Tiësto en Afrojack, en bevestigt hij zijn status als pionier en innovator.
Hij is de eerste hardstyle-DJ die een eigen show op de Amerikaanse radio krijgt, hetgeen een belangrijke stap zal zijn voor de ontwikkeling van genre en publiek, alsmede zijn eigen carrière.
De show van Brennan Heart zal telkens een week na de radio-uitzending ook beschikbaar komen als podcast via iTunes, Soundcloud en YouTube.

SiriusXM is een toonaangevend satellite radiostation met meer dan 165 kanalen en in Amerika de marktleider voor dancemuziek op radio.
Het station zendt 24/7 uit en heeft meerdere grote namen aan zich verbonden, die met regelmaat een eigen show hosten en hierin veel nieuwe muziek een platform geven.

Brennan Heart keert volgende week terug naar Nederland en zal in de zomer op diverse festivals te zien zijn; check de agenda op zijn website.
Daarnaast kun je ook de opvolger verwachten van zijn grote hit ‘Imaginary’.