Ga naar de inhoud

Brennan Heart en Code Black in DJ Mag Top 100

Zaterdag 18 oktober werd de DJ Mag TOP 100 van 2014 bekend gemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival in de Amsterdam Arena.
Brennan Heart staat voor het vierde achtereenvolgende jaar in de lijst van de meest populaire DJ’s en bereikt met positie 47 zijn hoogste ranking tot dusver.
Code Black staat voor het eerst in de toonaangevende lijst op positie 92, en is daarmee de derde Australische artiest naast Nervo en Knife Party.
De complete lijst is hier te bekijken.

De rankings passen goed in het beleid van ons label WE R Music, waarvoor ik met name het business management verzorg.
Onlangs hebben we een labeldiversificatie doorgevoerd met de toevoeging van de nieuwe labels ‘WE R RAW’ (raw hardstyle) en ‘WE R Tomorrow’ (talents).
Daarbij bieden we artist- en management services op diverse levels, varëriend van distributie en licensing, publishing, online markting tot full service management.
Naast Brennan Heart en Code Black zijn daarbij de Australische artiesten Outbreak en Toneshifterz reeds bekende namen. Van de talenten stond het Canadese duo Crisis Era gisteren al op het podium van de Heineken Music Hall, en staan ze op 8 november in 013 Tilburg, waar ook de opkomende lokale trots Aztech zich zal presenteren.