Ga naar de inhoud

Companies

Wilfried Damman

Out of the Boks

Na mijn overgang van SOZ Concerts naar 013 Tilburg in de zomer van 2007, heb ik Out of the Boks opgericht om mijn activiteiten inzake publishing en brands & events voort te kunnen zetten.

In het eerste jaar betrof dit voornamelijk de muziekactiviteiten voor Jack Daniel’s, waarbij het nieuwe concept Jack Daniel’s Backstage is geïntroduceerd. Daarna is er met name vanuit festivalorganisatoren de behoefte gekomen om als intermediair te fungeren tussen evenement en merken. Dit is inmiddels uitgegroeid tot één van de hoofdactiviteiten van het moederbedrijf, zowel aan de kant van organisatoren als merken.

Vanuit Out of the Boks worden ook de managementactiviteiten voor de meeste artiesten verzorgd, alsmede consultancy voor opdrachtgevers als bkkc, Cultuur Cluster Deurne, Fontys Academy for Creative Industries, Fontys Rockacademie en diverse andere opdrachtgevers.

Brabant Music Breaking Borders

Stichting Brabant Music breaking Borders

Stichting Brabant Music breaking Borders ondersteunt Nederlandse (met name Brabantse) talenten met een internationale potentie en ambitie. Daarbij heeft de stichting nauwe contacten met fondsen als bkkc, Fonds Podiumkunsten, Buma Cultuur en MusicXport en heeft voor diverse projecten de aanvraag en financiëring verzorgd.

Phase2Face Media

Phase2Face Media is een joint venture tussen One Blade Music (A&R, creative) en Out of the Boks (business management). Vanuit ons complex in Oirschot werken we met een team van producers aan de ontwikkeling van tracks, zowel voor eigen artiesten als in opdracht van derden. Daarbij wordt er ook veel samengewerkt met externe schrijvers, componisten en producers.
Voor een aantal DJ’s, producers en componisten voorzien we ook in consultancy-on-demand, zoals de acquisitie van opdrachten, vastleggen van contractuele afspraken, administratie van auteurs- en naburige rechten en strategisch social media advies. Voor DJ Sunny Marleen verzorgen we het volledige management en zijn we in voorbereiding voor enkele releases.

Website: www.phase2facemedia.com

Wilfried bureau

Zwaardvis Music (beëindigd per 31-12-2012)

Zwaardvis Music is een joint venture tussen Loud Noise (Tjerk Maas en Koos van Os) en Bureau Zwaardvis (Leo Hoeksema en Wilfried Damman). We richten ons voornamelijk op boekingen voor artiesten: nationaal en internationaal, eigen werk en tribute/cover. Daarmee realiseren we op jaarbasis ruim 500 concerten in clubcircuit, festivals, feesttenten, muziekcafés en bedrijfsevenementen. Enkele bekende namen in ons roster zijn Fresku, Sabrina Starke, Def Americans, Municipal Waste, C.W. Stoneking en the Excitements. In 2012 is er een nieuwe boekingsagent bij gekomen in de persoon van Richard Slegers, terwijl ik op managementvlak wordt ondersteund door Lisanne Middag. Kijk voor een volledig overzicht op www.zwaardvismusic.nl en de speciale divisie voor schlagermuziek via www.schlagerartiest.nl

Vennoot Koos van Os is actief als artist production manager voor evenementen als Paaspop, Pinkpop, Bospop en Brabant Open Air. Daarnaast verzorgt hij ook de technische productie van STRP -festival in Eindhoven.

Voor een volledig profiel van Zwaardvis Music verwijs ik graag naar ons Zwaardvis magazine.