Ga naar de inhoud

Consultancy

11336093_158211161177342_1512941299_nRegelmatig word ik benaderd door artiesten, bedrijven en instellingen om mijn kennis en ervaring over specifieke onderwerpen over te dragen. Zo heb ik jarenlang de zakelijke coaching voor talentvolle bands bij Kunst & Cultuur Drenthe en heb ik workshops artist management verzorgd voor voor Popsport, Kunstbende, bkkc en diverse Fontysopleidingen. Ik werk niet met een vast programma, maar pas de inhoud van de workshops aan op de wensen en behoefte van de groep. Daarbij probeer ik interactie te stimuleren en met aansprekende voorbeelden uit de beroepspraktijk een goed beeld te schetsen, en soms ook een insider-beeld te geven hoe het er aan toe gaat bij grote artiesten of evenementen.

Sinds 2009 ben ik ook regelmatig actief op Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg bij de opleiding International Event, Music and Entertainment Studies. Hier heb ik projectgroepen begeleid die een onderwerp uit EME-branche volgens een gestructureerd plan van aanpak behandelen. Daarnaast draag ik regelmatig bij aan onderwerpen en sprekers voor projectweken. In 2013 heb ik een brede samenwerking tussen Fontys ACI en Paaspop geïniteerd, waarvan Paaspop Academy de externe drager is.

WDSevilla

Binnen mijn netwerk verleen ik advies aan muziekcontacten (podia en festivals), landelijke overheid, provincie en gemeenten, leveranciers en (voormalige) retailcollega’s.
Bij de muziekcontacten hoort ook AFAS Live, waar ik de selectie en invulling van de naprogramma’s verzorg en wekelijks talentvolle bands een kans kan bieden op het podium van de Beatbox.
Daarnaast heb ik samen met collega Rick Hoedemaker in 2018 een adviesplan geschreven voor de verenigde Brabantse dance-festivals (stichting Front of House).