Ga naar de inhoud

Daredevils neemt deel aan The Voice of Holland

In het tiende seizoen zal Daredevils als kandidaat meedoen aan The Voice Of Holland. Het zestal, dat eerder optrad op festivals als Zwarte Cross, Paaspop en in het 3FM Glazen Huis, zal vanaf vrijdag 8 november te zien zijn in de reguliere uitzendingen. Het jubileumseizoen van het programma is het tweede seizoen waarin bands zich kandidaat kunnen stellen.
“We kijken enorm uit naar de eerste uitzending waar we op nationale televisie eigenlijk precies doen wat we elk weekend in de feesttenten en op de festivals doen: muziek en plezier maken met elkaar. Televisie voelt wel wat anders dan onze reguliere shows, totdat de eerste akkoorden klinken. Vanaf dat moment gaat alles vanzelf. Het voelt als een eer om in alle huiskamers van Nederland de boel lekker op stelten te zetten!” alsdus Bjørgen van Essen, zanger van Daredevils.
De uitzendingen zijn wekelijks te zien om 20:30u op RTL4.

Vorige week presenteerde de band de nieuwe promovideo, die je hieronder kunt bekijken. Voor 2020 is de agenda geopend en we kunnen al verklappen dat je de band veelvuldig op de podia voorbij zult zien komen!