Ga naar de inhoud

Drukke festivalzomer voor John Coffey

Zoals eerder aangekondigd, speelt John Coffey op zaterdag 13 juni op Pinkpop. De aankondiging werd gedaan op maandag 23 februari bij DWDD, waarna de band tijdens de persconferentie in Paradiso (25 februari) deze uitverkiezing bevestigde met een bijzonder overtuigend optreden.

Een week na Pinkpop gaat de band wederom een mooi festivalweekend beleven, als in Duitsland grote evenementen als Hurricane en Southside festival op het programma staan, en in Nederland Best Kept Secret op de agenda staat. Daarnaast staan er nog vele mooie festivals in zowel Nederland als daarbuiten in de agenda, en wordt er achter de schermen gewerkt aan nieuwe shows.
Daarbij zijn de reacties op het nieuwe album ‘The Great News’ ook bijzonder goed en biedt dit vooral nieuwe kansen over de grenzen. Band en management krijgen daarbij ook ondersteuning vanuit Buma Cultuur, die met name op gebied van kennis en marketing een waardevolle bijdrage leveren.

In de aanloop naar het nieuwe album klopt VICE al aan de deur met de vraag of men de band kon volgen in het kader van Jack Daniel’s Future Legends, met als resultaat een korte insight documentary.