Ga naar de inhoud

Evolution of Style – a journey with Brennan Heart

Intrigerende documentaire over de passie, carrière en leven van de Tilburgse hardstyle DJ Brennan Heart 

Hij reist van Australië naar Chili en van Decibel naar Tomorrowworld. Tussendoor werkt hij in zijn studio aan nieuwe tracks, runt een label, heeft de zorg voor zijn jongere broertje en probeert zijn agenda bij te houden. Brennan Heart (echte naam: Fabian Bohn) heeft het druk, maar beseft ook dat hij het mooiste leven heeft dat hij zich maar kan wensen; honderdduizenden fans genieten van de pure energie en emotie van zijn tracks.

“Het zit hier”, zegt Rogier Werver van event-organizer Q-dance, en wijst op zijn hart; “de liefde voor deze muziek zit heel diep en is heel hecht.” Niet voor niets zijn grote evenementen als Qlimax, Defqon.1 festival en Decibel binnen enkele minuten uitverkocht. Brennan Heart staat steevast als één van de grote namen in de line-ups van deze evenementen. Na ruim veertien jaar wordt hij beschouwd als een toonaangevende DJ en producer, die vorig jaar als nummer 49 werd gekozen in de gezichtsbepalende DJ Mag Top 100. Als geen ander weet hij waar het genre haar wortels heeft, maar ook vernieuwing weet te brengen. Zoals met zijn nieuwe track ‘Imaginary’, die hij schreef en opnam met de Amerikaanse vocalist Jonathan Mendelsohn. Of zijn grootste hit ‘Lose My Mind’, die we in de 50 minuten durende documentaire uitgevoerd zien worden door een Mexicaans straatorkest.

Ruim anderhalf jaar liet Brennan Heart zich volgen door een camerateam. We zien veel impressies van evenementen, maar ook bijzondere privébeelden en de beleving van fans over de hele wereld. Daarnaast komen collega’s als Wildstylez, Code Black en Isaac aan het woord, alsmede Don Diablo, waar Fabian een bijzondere muzikale en persoonlijke band mee heeft.

‘Evolution of Style’ bevat veel nieuwe muziek en binnen enkele weken zal er ook een fysiek product verschijnen met DVD, Blue Ray en CD.