Ga naar de inhoud

John Coffey verandert status in ‘on hold’

Afgelopen weekend verraste John Coffey de bezoekers in Burnside Deventer en Area51 in Eindhoven met vier vlijmscherpe soundtrack-performances van de legendarische game Tony Hawk Pro Skater-2.
Gisteren verraste de band met nieuws van een andere orde:

Sinds het verschijnen van hun laatste platen, The Great News (jan 2015) en A House for Thee (maart 2016) heeft John Coffey al ruim 150 shows op de teller staan. Met de shows en festivals die deze zomer nog gaan plaatsvinden kruipt die teller zelfs over de 200!

 Tijd dus om het verhaal af te ronden. En dat gaat de band doen, op z’n John Coffeys (maar daarover zo meer), door in september nog éénmaal langs de Europese podia te touren en om eind september afscheid te nemen van haar fans in Nederland.

Inderdaad, u leest het goed…afscheid.

Een definitief afscheid? In alle eerlijkheid weten wij dat ook niet. En de band zelf trouwens ook niet.

Wat we wel weten is dat we na 30 september voorlopig niet hoeven te rekenen op nieuwe muziek en de bijbehorende spectaculaire optredens waarmee de band zich de afgelopen jaren op de kaart wist te zetten.

 

In september doet de band een reeks shows waarbij er wordt afgesloten met een unieke dubbel van Melkweg en Paradiso. En daarna…time will tell.

jc2Area51