Ga naar de inhoud

Nieuw album John Coffey verschijnt op 30 januari 2015

Great News: na een jaar van relatieve rust voor de beveiligers van de Nederlandse podia zijn de enfants terribles weer terug; John Coffey heeft bekend gemaakt dat op 30-01-2015 hun nieuwe album uit zal komen op V2 Records.

“Het was weer een monsterbevalling, maar het goede nieuws is: de plaat is af! Na het einde van de Bright Companions Tour in 2013 moesten we toch gewoon weer het oefenhok in en opnieuw beginnen. Dus hebben we ons opgesloten en de liedjes geschreven die we zelf het liefst wilden horen. De bottomline is dat we muziek maken waar we van houden en onze eigen verhalen vertellen,” aldus John Coffey.

De release van hun tweede album Bright Companions in 2012 zorgde voor een vernieuwde punkrock-hoop in de lage landen. Met meer dan 130 shows in 2013, waaronder festivals als Lowlands en de Vans Warped Tour en uitverkochte clubs in Nederland en Duitsland vormde 2013 het doorbraakjaar voor John Coffey.

De eindeloze stroom aan positieve energie die de band de afgelopen jaren op het podium bracht is nu samengevoegd in nieuwe songs waar het zweet, spanning en inspiratie van afdruipen. De titel van het album is nog niet bekend, wel dat de album release party op 20 februari in de Melkweg Oude Zaal wordt gehouden. In de daaropvolgende dagen wordt het album ook in de AB in Brussel en in de Underground in Keulen gepresenteerd.

Meer info: www.johncoffey.nl https://www.facebook.com/johncoffeymusic