Ga naar de inhoud

Nieuwe co-writes en releases

Enkele componisten uit ons managemenroster zijn ook actief als songwriter, topliner, co-writer, vocalist en/of producer voor andere artiesten. Vaak overstijgt dat ook alle stijlen en genres en dat levert door spannende combinaties van componisten en tekstschrijvers soms ook unieke songs op.
Christon Kloosterboer is een voorbeeld van een actieve componist en producer, die naast zijn eigen artiestencarriere ook veel samenwerking opzoekt. Zo schreef hij deze maand met onder andere Boudewijn de Groot aan een Nederlandstalig nummer en werkte hij ook samen met rising star Trobi aan nieuwe songs en remixen. Ook met buitenlandse componisten werkt hij met regelmaat samen, onder andere in Nashville. De laatste tijd werkt hij ook graag met twee Zweden, Daniel Gibson en Daniel Barkman, met wie hij ook een bijdrage leverde aan de nieuwe track ‘Walk Away’ van LVNDSCAPE ft. Kaptan.
Voor mij als manager en uitgever is dit ook een leuke samenwerking; de twee Zweden worden op managementvlak vertegenwoordigd door mijn goede vriend en collega Martijn Swier van Endless Music.