Ga naar de inhoud

Nieuwe promo Daredevils

Cover- and mashup-bands zijn hot, maar er zijn weinig bands die op originaliteit, kwaliteit en uitstraling het verschil kunnen maken.
Daredevils laat zien dat het anders kan en kan daarbij vertrouwen op een hoogstaande muzikale kwaliteit, waardoor de band muzikaal en qua performance een onderscheidende indruk achterlaat. Dat hoor je vooral terug in de muzikale kwaliteiten van zanger Bjorgen van Essen, die soepel schakelt tussen Rammstein, rap en Lady Gaga, maar ook in de duizelingwekkende solo’s van de gitaristen en de sterke arrangementen in drums en toetsen.
Het repertoire van de band kent een sterke balans tussen hits, classics en actualiteit, waardoor de band een brede doelgroep kan aanspreken. Dat de mannen er daarnaast nog jong, fris en aantrekkelijk uitzien, zal zeker bijdragen aan de groeiende populariteit, zowel online als offline. En offline gaat het goed; de band kent een groot aantal re-boekingen en verkoopt deze winter ook een aantal popzalen uit. En dat is ook nog eens een verschil; door de goede contacten van de boeker heeft Daredevils toegang tot het popcircuit, waardoor de band op andere speelplekken terecht komt en ook het poppubliek aan zich kan binden.
Oordeel zelf en geniet van de nieuwe promo!