Ga naar de inhoud

Nieuwe promo’s Daredevils en The Dirty Daddies

Het festivalseizoen loopt ten einde, de temperatuur daalt en het regent en waait..maar Daredevils en The Dirty Daddies zijn winterklaar en 2017-proof!

Daredevils is dit jaar als een raket uit de startblokken geschoten; André Kuipers zou er jaloers op zijn!

Met 70 shows in het debuutjaar en veel retourboekingen voor 2017 kun je stellen dat de ‘men in black’ een ijzersterke entree hebben gemaakt met hun energieke mashup-mixes.

Voor veel bezoekers was het even wennen; hoor je nu de Nirvana-melodie, maar wordt de tekst van Metallica gezongen? House of Pain vs De Jeugd van Tegenwoordig? Met veel verrassingselementen, briljante wisselingen en veel interactie bouwt Daredevils overal een feestje, waarbij de band tevens uitblinkt door looks & skills. De band speelt als de brandweer en kan daarbij vertrouwen op een grote muzikaliteit en enthousiasme.

In 2017 zal Daredevils de temperatuur in de feesttenten weer flink opjagen met enkele nieuwe mashups waar actuele hits en knallende classics worden versmolten, en is het huidige repertoire met de ervaring van het eerste jaar op de schop genomen en flink verbeterd om elke feestlocatie met de grond gelijk te kunnen maken. Daredevils 2.0 is er klaar voor!

 

The Dirty Daddies – The Best Of…

Binnenkort is het vijf jaar geleden dat The Dirty Daddies werden losgelaten op de podia.

Met hun explosieve energie, sympathieke bad-boys-uitstraling en rockende medley-repertoire zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in bierhallen.

Schorre feestgangers, springende jeugd, knallende rockers, smoorverliefde moeders, stad en land gingen uit hun dak en gingen los of hun leven er van af hing.

Na zoveel memorable shows en bijzondere hoogtepunten vraagt zo’n jubileumjaar om een bijzondere aanpak en die komt er in 2017: The Very Best of The Dirty Daddies.

De allergrootste succesnummers uit vijf jaar The Dirty Daddies zijn samengevat in een show, die louter uit hits, hits en nog eens hits bestaat. Alle remmen los, pedal to the medal.

Reken op de grootste classics uit hun repertoire, maar uiteraard ook nieuwe en verrassende keuzes die nog meer lading geven aan de enorme energie en muzikaliteit van de witte brigade.
Rijkelijk voorzien van vlammen, confetti en CO-2 is dit dé must-see-show in 2017; de ultieme The Dirty Daddies-experience!