Ga naar de inhoud

Paaspop 17-20 april

Over drie weken is het festivalseizoen officieel begonnen als de eerste bands en DJ’s hebben afgetrapt op de diverse podia van het Paaspopterrein in Schijndel.
Zo opent mijn studio-collega D-Wayne de Bavaria Playground op vrijdag en zijn er gedurende het weekend meerdere artiesten uit mijn management- en publishingroster actief.

Op donderdag 17 april openen we het festival met Paaspop Academy, een samenwerking tussen Fontys Academy for Creative Industries en Paaspop.
Vierdejaars studenten hebben een aansprekend programma samengesteld waarvoor veel music industry professionals zich hebben aangemeld. Wees er snel bij; het is ook een prima gelegenheid om te netwerken en nieuwe mensen, jarenlange collega’s, sponsoren, marketeers en artiestenmanagers te spreken.

Gedurende het hele weekend ontvangt ons team diverse zakelijke gasten, partners en sponsoren. Op vrijdagavond is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een speciale B2B-netwerkbijeenkomst; informeer naar de mogelijkheden via info@wilfrieddamman.nl