Ga naar de inhoud

Seminar op Eurosonic Noorderslag

Samen met collega’s Koos Groenendijk, Walter Flapper, Cedric Muyres en Martijn Swier nam ik op zaterdag 16 januari zitting in het artist managemet debat over artist management op Noorderslag.
Onder leiding van moderator Joris van Welsen werd er over diverse aspecten van het vak gesproken, mede door interactie en vragen vanuit de zaal.
Daarnaast was er aandacht voor de nieuwe opzet van MMF NL, waar veel animo voor is.

Voor mij maakte dit debat deel uit van enkele drukke dagen in Groningen, waarin ik veel (inter-)nationale relaties heb gesproken.
Op vrijdag was ik aanwezig bij een speciale editie van Buma Rocks, waar drie Nederlandse bands zich presenteren. John Coffey opende het bal, gevolgd door Mandrake’s Monster en The Charm The Fury.
’s Avonds zette John Coffey de tent op de Grote Markt op zijn kop bij een show met veel internationale boekers, die werden begeleid door collega Rick Hoedemaker en ons boekingsteam.

Op zaterdag was ik aanwezig bij de show van Mandrake’s Monster, waarvoor ik management consultancy verzorg. Daarna was ik bij de show van HATY HATY, die een daverende afsluiting verzorgden in de CBK-zaal.

esns2016mmf