Ga naar de inhoud

Tangarine maakt de nacht nog langer, en mooier!

Met regelmaat wandelen de broers van Tangarine langs de IJssel. Soms met hun goede vriend Wim Eikelboom, voor wiens podcast Rivierverhalenze de titelsong schreven (Kijk naar de Rivier’). Aan de Schellerdijk vonden ze het prachtige erf van de broers Gerrit en Rinus Sluiter, die meteen enthousiast waren over het organiseren van een concert op hun land. Twee jaar geleden was een groot succes, daarom zal ook dit jaar de langste dag wederom gevierd worden op deze bijzonder locatie. 

 Sander vertelt: “Het idee om concerten te organiseren op bijzondere locaties speelt al langer door ons hoofd. We spelen graag in poppodia en theaters en zijn in Zwolle kind aan huis in Hedon. Bij de langste dag van het jaar hoort echt een buiten locatie waar je de zon ziet ondergaan terwijl je het geluid hoort opkomen van krekels, kikkers en andere diersoorten en waar je ultiem kunt genieten van de omgeving. Het geeft je de ruimte om je gedachten de vrije loop te laten.Op een eigen kleedje of tuinstoel en zelf meegebrachte drankjes kun je genieten van het adembenemende uitzicht.
Arnout Brinks: Op zon locatie zijn de voorzieningen beperkt maar dat verstrekt de beleving alleen maar. Twee jaar geleden was het al heel bijzonder, maar dit keer gooien we er nog een schepje bovenop. We hopen natuurlijk dat iedereen de natuur, de dieren en de gastvrijheid van de gebroeders Sluiter respecteert.