Ga naar de inhoud

The Dirty Daddies in AFAS Live

The Dirty Daddies geeft volgend jaar grote show in AFAS Live

De Nederlandse spektakelband ‘The Dirty Daddies’ geeft op 6 oktober 2018 een optreden in het Amsterdamse AFAS Live. Het wordt hun grootste eigen show tot nu toe en wordt gegeven ter ere van het zes jarig bestaan van de band.
Na vele grote festivals waaronder Concert At Sea, Zwarte Cross en Paaspop maakt de band de stap naar een mega indoor show.

“We willen knallen met de allergrootste, allervetste en meest bijzondere feestavond van het jaar”, aldus zanger Laurens Troost. “Het is uitzonderlijk voor feest- en coverbands om een show te geven van dit formaat, laat staan in een zaal als AFAS Live, maar we gaan de uitdaging heel graag aan.”

Eerder deze maand vierden The Dirty Daddies hun vijfde verjaardag in het Utrechtse TivoliVredenburg. Deze show was binnen een paar weken uitverkocht en dat smaakte duidelijk naar meer. In Utrecht waren onder andere gastartiesten als Kraantje Pappie en Lucas Hamming aanwezig.

Kaarten voor de show in AFAS Live, die als titel ‘Night Of The Legends’ zal dragen, zijn te koop via de website van de band en de officiële verkoopkanalen.