Ga naar de inhoud

The Dirty Daddies – promo 2014

Deze 7-koppige spektakelband vuurt in hoog tempo hits op je af. Geen festival, dorpsplein of feesttent is veilig voor deze in het wit gekleede brigade, die binnen één jaar na oprichting een ware publiekslieveling is geworden.

Jong & oud zingen de longen uit hun lijf bij deze intense show waarbij stilstaan geen optie is. De briljant gesmede medleys zijn stuk voor stuk crowdpleasers van het zuiverste water. Muzikaal hoogstaand, een show vol publieksparticipatie en een spervuur van confetti, licht en co2: de ultieme en onvergetelijke afsluiter van ieder feest!

Na een droomstart in 2013, doen The Dirty Daddies er voor komend jaar nog een flinke schep bovenop. Zo worden bijvoorbeeld talloze nieuwe songs toegevoegd, waardoor de band een langer en breder repetoire kan bieden:

– De korte set (60 minuten)
– De échte en festival- en feesttent set van 90 minuten (dé favoriet van afgelopen festival seizoen)
– De XL-versie van 120 minuten, met optionele pauze (NIEUW!)

Bekijk nu de aftermovie van afgelopen festival seizoen en bel of mail als de bliksem met onze boeker! Op www.thedirtydaddies.com kun je in de agenda zien waar de heren de komende weken nog te zien zijn (o.a. FestyLand).

En mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen; neem dan het Dirty Daddies OERKNAL!-DJ-team erbij voor een perfect aansluitend zinderend dansfestijn. Ze zijn er toch..! Check de info!