Ga naar de inhoud

The Overslept in actie voor 3FM Serious Request

Backstage is de plek waar artiesten zich voorbereiden op hun optreden, afgesloten van het publiek. Zo ook The Overslept: zij zijn voor en na shows gamend te vinden in de backstage area. Op woensdag 19 december ‘changen’ ze de ‘game’ door voor 3FM Serious Request 2018 deze backstage setting open te stellen voor iedereen.

In De Helling, Utrecht, nodigt de band andere artiesten, Youtubers en BN’ers uit om FIFA19 te spelen voor het goede doel. De zaal, die normaal gevuld is met muziekliefhebbers, wordt gevuld met consoles en TV’s.

Vanzelfsprekend staat naast gamen ook muziek centraal. Er zijn surprise optredens van bekende dj’s én artiesten. Samen bundelen zij hun krachten om akoestische krakers live te vertolken.

Op locatie kan worden geboden om te gamen met en tegen je favoriete artiest, BN’er of Youtuber. Er wordt gegamed in de Helling Utrecht van 16.00 uur tot 21.00 uur. Entree is gratis.

Gamers initiatief Gamers4life.nl omarmt Backstage Game Changers en stelt naast hardware ook hun platform ter beschikking. Backstage Game Changers wordt o.a. mogelijk gemaakt door De Helling, The Overslept en ZIVA events.