Ga naar de inhoud

Tweede editie van Paaspop Academy

Als adviseur van zowel Paaspop als Fontys ACI ben ik betrokken bij Paaspop Academy, dat op 17 april voor de tweede keer zal plaatsvinden aan de vooravond van dé opener van het festivalseizoen: Paaspop.
Onderstaand het complete bericht dat gisteren is verstuurd naar genodigden. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Paaspop Academy is een jaarlijks terugkerend evenement, op het festivalterrein van Paaspop, voorafgaand aan het festival, dat zich richt op trends en ontwikkelingen in de festivalbranche. Dit jaar zal het evenement voor de tweede keer plaatsvinden op 17 april 2014. Paaspop Academy wordt georganiseerd door Paaspop Events en (oud)studenten van Fontys Academy for Creative Industries.

Het thema dit jaar is ‘Tailor Made Festivals’. In deze tweede editie zal er gesproken en gediscussieerd worden over wat de bezoeker van een festival nou eigenlijk echt wil en in hoeverre de festivalorganisator daar naar gaat luisteren.

We hebben een panel samengesteld bestaande uit Cindy Pielstroom (Extrema Outdoor), Sjoerd Raaijmakers (Vice), Bram Konings (WiSH Outdoor) en Jesse Limmen (Magneet festival). Onder leiding van Jasper van den Dobbelsteen zal er gediscussieerd worden. Daarnaast zal een special guest een seminar geven. Al deze eventprofessionals nemen de ontwikkelingen binnen de evenementen- en festivalbranche eens flink onder de loep! Na de paneldiscussie en het seminar zal er een fantastisch moment zijn om te netwerken met (andere) professionals en toekomstig talent uit de evenementenbranche onder het genot van voldoende hapjes en drankjes.

Wij hopen u, als genodigde, op 17 april 2014 te mogen ontvangen op het terrein van Paaspop in Schijndel. Voor meer informatie, tijden en aanmelden: www.paaspopacademy.nl 

Paaspop Academy logo